Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Psychologische hulpverlening

Lindy

 

Lindy van den Muijsenberg

GZ-psycholoog Praktijk Filius

 

Als GZ-psycholoog werk ik een aantal dagen in een grote instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, en daarnaast heb ik een eigen praktijk, samen met twee collega’s: Praktijk Filius. Vanuit deze praktijk bieden we psychologische en orthopedagogische ondersteuning in heel Brabant, en voor mij is Eindhoven de thuisbasis.

Vanaf 1 juni 2014 doe ik dat vanuit een praktijkruimte in de huisartsenpraktijk van dokter Malyar. Doordat ik hier zit, kunnen dokter Malyar en ik gemakkelijk en snel overleggen over patiënten. Hierdoor waarborgen we de beste kwaliteit van zorg. Ook is het voor patiënten prettig dat ze psychologische hulp in de hun vertrouwde praktijk kunnen krijgen.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht met psychische klachten en problemen, zoals gedragsproblemen, depressie, autisme, ADHD, angstklachten etc. Door mijn achtergrond ben ik gespecialiseerd in vragen rond intelligentie en verstandelijke beperkingen. Verder is seksualiteitsproblematiek een expertisegebied (zowel slachtoffers van seksueel misbruik, als plegers van grensoverschrijdend gedrag). Voor vragen of aanmelden kun u direct contact met mij opnemen via 06-38394358 of lindy@praktijkfilius.nl. Maar natuurlijk kunt u ook meer informatie verkrijgen bij de assistentes van dokter Malyar.

Zie voor meer informatie www.praktijkfilius.nl.