Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Kleine chirurgische ingrepen

Huisartsenpraktijk Malyar biedt u de mogelijkheid om kleine chirurgische ingrepen in de vertrouwde praktijk van uw eigen huisarts, te laten plaatsvinden. Niet alleen is dit praktischer voor u, maar ook vanuit financiele oogpunt voordeliger. Terwijl ingrepen in het ziekenhuis ten koste gaan van uw eigen risico (zorg verzekering), worden de ingrepen in de praktijk volledig vergoed zonder aanspraak op uw eigen risico.

Dokter Malyar heeft in de afgelopen jaren na zijn artsendiploma, voldoende ervaring opgedaan in het doen van kleine chirurgische ingrepen. Ingrepen vinden allen plaats onder lokale verdoving. Om tot een betere littekenvorming te komen, wordt gekozen voor dunnere hechtdraad en worden alle wonden onderhuids (plastisch chirurgische techniek) gehecht.

Uiteraard gaan alle ingrepen gepaard met een geringe kans op complicaties. Alvorens dokter Malyar overgaat tot het doen van de ingreep wordt u gewezen op de risico´s/complicaties en samen met u wordt besloten of de betreffende ingreep zinvol is en/of de ingreep in de praktijk plaats kan vinden.

Dokter Malyar volgt momenteel een extra cursus voor het doen van chirurgische ingrepen bij de UMC st. Radboud. 

Meer informatie over de mogelijke behandelingen vindt u bij het submenu.