Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Behandelinformatie

Cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen: nu gewoon bij uw huisarts

 

Een verzorgd en fris uiterlijk, dat willen we toch allemaal? En als daar wat hulp bij nodig is, dan is dit anno 2011 vaak met eenvoudige behandelingen aan te pakken. Dit kan in een speciale kliniek, maar dit is kostbaar en een grote stap om te nemen. Wij bieden u een alternatief voor dit soort cosmetische behandelingen.

 

Veilig en laagdrempelig bij uw eigen huisarts

Onze huisartspraktijk is aangesloten bij de organisatie Huisartskliniek. Dankzij specifieke bijscholing en de juiste middelen kunnen wij nu eenvoudige cosmetische en chirurgische behandelingen uitvoeren. Gewoon hier in de praktijk. Voor u een veilig en vertrouwd gevoel, wij kennen uw medische historie en voorzien u van de juiste informatie.

 

Rimpels verwijderen met botox of fillers

Een voorbeeld van een cosmetische behandeling die wij uitvoeren in de praktijk: rimpels verwijderen. We hebben hiervoor zowel botox als fillers tot onze beschikking. Vaak is de ideale behandeling voor het verwijderen van bepaalde rimpels een combinatie van botox en fillers. Botox gebruiken we om de spieractiviteit tijdelijk te verslappen. Een filler wordt ingezet om de rimpel op te vullen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, veiligheid en het effect van deze behandeling.

 

Aanmelding en vergoeding

Wilt u zich aanmelden voor rimpels verwijderen of één van de andere cosmetische of chirurgische behandelingen die wij uitvoeren? Aanmelding gaat via Huisartskliniek.nl, daar ziet u ook welke behandelingen onze praktijk aanbiedt. Vergoeding van de behandeling is soms mogelijk, informeer hier tijdig naar.